Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : praca zbiorowa
Trziszka, Tadeusz Red.
Year of publication: 2009.
Przemysł bezpieczeństwo i higiena pracy., Przemysł rolno-spożywczy, Jakość produktu
Author
Trziszka, Tadeusz Red.
Title
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : praca zbiorowa
ISBN
978-83-60574-88-1
Place of publication
Wrocław :
Publishing house
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Year of publication
2009.
Volume
515 s. :
Dimensions
24 cm.
Object passwords
Przemysł bezpieczeństwo i higiena pracy.
Przemysł rolno-spożywczy
Jakość produktu
020
%a 9788360574881
245
%a Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności :
%b praca zbiorowa /
260
%a Wrocław :
%b Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
%c 2009.
300
%a 515 s. :
%c 24 cm.
650
%a Przemysł
%x bezpieczeństwo i higiena pracy.
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
650
%a Jakość produktu
700
%a Trziszka, Tadeusz
%e Red.
920
%a 978-83-60574-88-1